ERC International
Barista (60), Menaxherë (60) - (Arabi Saudite)
Shpërndaje
	 	 

Trajnime të reja dhe Mundësi Punësimi në MCDonald në Arabinë Saudite

Barista (meshkuj) - 60 vende te punes

Menaxherë (meshkuj) - 60 vende te punes

(Trajnimi do të zgjasë 6 muaj dhe ju do të merrni certifikatat në sistemin e franshizës McDonalds)

Kriteret:
* Kombësia - Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.
* Përvoja e punës në pozicione të ngjashme është e nevojshme
* Niveli mesatar i gjuhës angleze
* Gatshme për të shkuar në çdo kohë përfitimet:
* Paga fillon nga 750$


Si dhe të gjitha shpenzimet e tjera:
* Strehim i mbuluar gjatë gjithë kontratës së punës
* Transporti i garantuar gjatë gjithë kontratës së punës
* Bileta e paguar
* Ushqimi i mbuluar sipas kontratës së punës
* Kontratë 2 vjeçare me të drejta rinovimi * Sigurimi shëndetësor i mbuluar
* Leje qëndrimi për 2 vjet
* Pagesa vjetore e paguar brenda vitit 30 ditë

Nëse jeni të interesuar, ju lutemi të dërgoni CV tuaj në anglisht bashkangjitur me foton tuaj në email: 

info@erc-int.com ose ermira@erc-int.com

 

TAGS: ERC InternationalPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1827
Kategoria Hoteleri
Skadon Skadon: SOT
Orari Temporary to Permanent
Lokacioni
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US