Albi Group
Menaxher i Sigurimit Fizik (2 vende pune), Zv.Menaxher i Sigurimit Fizik (4 vende pune)
Shpërndaje
	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Group Sh.p.k me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Group Sh.p.k kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si :

Menaxher i Sigurimit Fizik (2 vende pune)

Zv.Menaxher i Sigurimit Fizik (4 vende pune)

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • E bënë organizimin e punës të sigurimit fizik;
 • E bën kontrollimin e punëtorëve për punën të cilën e bëjnë në pikat vëzhguese dhe të sigurimit fizik të Njësisë Punuese;
 • Përgjigjet për sigurimin fizik të personelit dhe objekteve të Njësive Punuese përfshirë zyret dhe qendrën Albi Mall;
 • Mbikëqyrë hyrjen dhe daljen në objekt;
 • E bën informimin e eprorit për gjendjen e objekteve;
 • E bën pranim-dorëzimin dhe e informon pjesëtarin tjetër të sigurimit mbi gjendjen dhe ndodhitë eventuale gjatë turnit të tij;
 • Mbikëqyrë lëvizjen e personave dhe automjeteve;
 • Ne bashkpunim me pjesetaret e sigurimi fizik, parandalon incidentet dhe përkujdeset për tejkalimin e tyre;
 • Kryen edhe punë të tjera të kësaj natyre sipas udhëzimeve të eprorit të tij të cilit edhe i raporton për punën e vet.

KUALIFIKIMET

 • Shkolla e mesme;
 • E preferuar licenca nga Ministria e Punëve të Brendshme;
 • Të ketë përvojë pune në sigurim, perparesi kanë kandidatët me pervoje punë në ambasada ose organizata tjera ndërkombëtare;
 • Të mos kenë dosje kriminale apo ndonjë rast ligjor në process;
 • Të jetë i gatshëm për të punuar me ndërrime;
 • Të kenë gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore;
 • Të jetë fleksibil dhe i gatshëm për punë nën presion të mundshëm.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozitën për të cilën aplikoni në e-mail adresën: hr@albicenter.com, apo përmes web faqes së Albi Mall: www.albigroup.com.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

TAGS: Albi GroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1762
Kategoria Sigurim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC