Elteco Group
Komercialist/e për territorin e Kosovës
Shpërndaje
	 	 

KONKURS PËR VENDE TË LIRA PUNE

Elteco, Shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës per poziten:

  • Komercialist/e per territorin e Kosoves

PËRGJEGJËSITË:

  • Kjo pozitë kërkon prezantimin, promovimin dhe shitjën e produkteve tek klientët ekzistues dhe te rinjë duke përdorur praktikat më të mira dhe trendet promovuese.
  • Duhet të jetë një mendimtar/e strategjik, kureshtar, inovativ dhe kreativ me qëllim të krijimit të marrëdhënieve, rrjetit, lidhjes së burimeve dhe aplikimit të praktikave të biznesit.
  • Punon në mënyrë efektive në ekipe dhe tregon integritetin dhe ndershmërinë për të marrë pjesë dhe kontribuon në përpjekjet e ekipit.
  • Duhet të jetë i/e shtyrë nga qëllimi, të ketë aftësi të mira organizative dhe administrimi në mënyrë që të menaxhojë vetë dhe të zhvillojë disiplinën dhe të jetë fleksibël dhe i/e aftë.
  • Duhet të jetë në gjendje të përmbushë dhe te tejkalojë qëllimet e performancës ne shitjes dhe të ekzekutojë kohën e duhur dhe menaxhimin e territorit.

KUALIFIKIMET:

  • Te jete komunikative ,aftesi prezetimi,te kete sukses ne shitje te produkteve.
  • Diplomë Bachelor në Biznes, Shitje ose Marketing –preferuar; (Preferuar)
  • Të posedojë Patent Shoferin -Kategoria B;
  • Duhet të jetë në gjendje të udhëtojë dhe ta njehë gjerësisht të gjithë rajonin e Kosovës;

Elteco është një punëdhënës i mundësive të barabarta.

Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: hr@beghler.com

Afati i aplikimit është deri me datën 15.01.2019

 

TAGS: Elteco GroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1802
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC