Shpërndaje
	 	 

PSIKOLOG

Qendra e Kujdesit Ditor për fëmijët e margjinalizuar

KONTRATË PËR PERIUDHË TË CAKTUAR (Janar 2019 – Maj 2019)

1 pozitë: lokacioni Ferizaj

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË KRYESORE

 • Vlerësimi i statusit zhvillimor, psikologjik, emotiv dhe të sjelljes së
 • fëmijëve dhe të rinjëve  bazuar në matjet pskologjike të standardizuara, teknikat projektuese dhe vendimet tjera profesionale;
 • Punë këshillëdhënëse me familjet dhe fëmijët në fushën e
 • mirëqenies sociale dhe kujdesit për fëmijë;
 • Ndihmë dhe  trajnim prindërve për zhvillimin dhe fuqizimin e tyre në
 • mbrojtjen dhe kujdesin ndaj fëmijeve;
 • Hartimi i planeve individuale të zhvillimit dhe punë me fëmijët dhe familjet bazuar në ato plane;
 • Terapi Individuale, familjare dhe grupore
 • Te hartoj dhe mbaj punetori dhe trajnime për fëmijët dhe familjen;
 • Identifikimi i burimeve të mundshme të ndihmës nga komuniteti;
 • Plotësimi i bazës së të dhënave dhe përcjellja e saj;
 • Detyra tjera sipas kërkesave të udhëheqësit.

KRITERET

 • Diplomë Master në fushën e psikologjisë
 • Së paku 3 vjet përvojë pune në fushën relevante
 • Të ketë licencë për ushtrim të profesionit (e preferueshme)
 • Aftësi të mira të komunikimit ndërpersonal dhe kompetencë sociale
 • Aftësi për të punuar nën presion dhë kënaqësi për të punuar me fëmijë
 • Shkathtësi në kryerjen e detyrave në mënyrë profesionale dhe kualitative
 • Aftësi komunikimi në gjuhën angleze, në të shkruar
 • Fleksibilitet, gadishmëri për punë ekipore dhe përkushtim
 • Gadishmëri për të mësuar dhe për t’u zhvilluar në
 • aspekt profesional dhe personal
 • Posedim i lejes së ngasjes së automjeteve
 • Identifikim me idenë dhe qëllimet e SOS Fshatrave të Fëmijëve

Ne ofrojmë

 • Një punë interesante
 • Një ambient të këndshëm pune
 • Udhëzim dhe mundësi për zhvillim profesional dhe personal

Orari i punës

 • 40 orë në javë.

Dokumentacioni i nevojshëm: Aplikacioni (shkarkohet në webfaqen tone: http://www.soskosova.org/);

CV; Letër motivimi; Kopje të Diplomave, Çertifikatave, Referencave, Vërtetimin që nuk jeni nën hetime (vetëm për kandidatët që ftohen në intervistën finale.

Afati I fundit për dorëzim: 17.12.2018 në ora 24:00, përmes email HR.Recruitment@soskosova.org.

Dokumentacioni mund të dërgohet prej datës 04.12.2018

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.

Për informata shtesë, ju lutem kontaktoni: Email HR.Recruitment@soskosova.orgdhe Tel/ Fax: 038 516 977

SOS Fshatrat e Fëmijëve është një organizatë e zhvillimit social joqeveritare dhe joprofitabile, aktive në fushën e të drejtave të fëmijëve që nga 1999, e përkushtuar në ofrimin e shtëpisë dhe familjes për fëmijët nevojtarë dhe përgaditjen e tyre për një jetë të pavarur.

 

TAGS: SOS Fshatrat e FmijevePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 509
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC