SOS Fshatrat e Fëmijëve
Punonjës për Mirëmbajtjen e Zyrës
Shpërndaje
	 	 

PUNONJËS PËR MIRËMBAJTJEN E ZYRËS

Qendra e Kujdesit Ditor për fëmijët e margjinalizuar / lokacioni Ferizaj Orar i plotë / 40 ORË (për periudhën Janar 2019 - Maj 2019) M/F

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Mbanë përgjegjësi për pastrimin dhe mirëmbajtjen e zyrave, kuzhinave, toaleteve dhe sallës së takimeve.
 • Pastrimi i zyrave, kuzhinës dhe toaleteve të zyrës;
 • Larjen e leckave për nevoja te zyrës;
 • Pastrimi i hapësirës së jashtme para zyrës;
 • Pastrimi gjeneral i zyreve një here në javë
 • Të shërbyerit me pije për mysafirët dhe vizitorët e zyres;
 • Raportimi i rregullt verbalisht dhe në formë të shkruar mbi realizimin e detyrave të kryera si dhe t’a lajmërojë mbikqyrësin e drejtëpërdrejtë për çdo situatë të re apo ndryshime eventuale;
 • Është i/e obliguar të njohë sfondin, filozofinë,principet,politikën dhe strukturën e SOS Fshatrave të Fëmijëve Kosovë, si dhe të kuptojë rolin e të gjitha projekteve të SOS Fshatrave të Femijëve;
 • Të kryejë të gjitha punët shtesë, sipas kërkesës së punëdhënësit.

PROFILI

 • Edukimi: Niveli i mesëm i edukimit
 • Përvoja e punës është përparësi
 • Shkathësi organizative dhe komunikuese

NE OFROJMË

 • Punë të larmishme të detyrave në organizatë
 • Një ambient të këndshëm pune

ORARI I PUNËS

 • 40 orë në javë

Dokumentacioni i nevojshëm: Aplikacioni (shkarkohet në webfaqen tone: http://www.soskosova.org/);

CV; Letër motivimi; Kopje të Diplomave, Çertifikatave, Referencave, Vërtetimin që nuk jeni nën hetime (vetëm për kandidatët që ftohen në intervistën finale.

Afati I fundit për dorëzim: 17.12.2018 në ora 24:00, përmes email HR.Recruitment@soskosova.org.

Dokumentacioni mund të dërgohet prej datës 04.12.2018

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.

Për informata shtesë, ju lutem kontaktoni: Email HR.Recruitment@soskosova.org. dhe Tel/ Fax: 038 516 977

SOS Fshatrat e Fëmijëve është një organizatë e zhvillimit social joqeveritare dhe joprofitabile, aktive në fushën e të drejtave të fëmijëve që nga 1999, e përkushtuar në ofrimin e shtëpisë dhe familjes për fëmijët nevojtarë dhe përgaditjen e tyre për një jetë të pavarur.

 

TAGS: SOS Fshatrat e FmijevePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 428
Kategoria Të tjera
Skadon 154 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US