Shpërndaje
	 	 

KONKURS

IT Style makeup është brend Italian për produkte të kozmetikës, dhe për pikën e parë në Kosovë shpallë konkurs për:

Shitëse

Lokacioni: Royal Mall, Rruga B, Prishtine

Përshkrimi i detyrave dhe përgjegjësive:

  • Menaxhimi i klientëve dhe shitjeve: ndihmon, informon & këshillon klientët rreth produkteve
  • Përcjellja e stoqeve
  • Raportimet e rregullta ditore/javore
  • Mirembajtja e lokalit sipas standardave

Afësitë dhe kriteret e kërkuara:

  • Të kenë aftësi të larta komunikave dhe shoqërore
  • Të kenë disciplinë në punë
  • Të jenë fleksibil dhe të organizuar
  • Të jenë të gatshëm të punojnë në grup dhe nën presion
  • Të jenë me vendbanim në Prishnë ose në afërsi të Prishtinës.

*përvoja e punës në kozmetikë ose si grimere është përparësi

Kandidatet e interesuara të dergojnë CV me foto në e-mail info@itstyle-ks.com deri me datën 10.12.2018.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

 

TAGS: IT Style Make UpPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Shitje
Skadon 74 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US