Shpërndaje
	 	 

Zyrtar i Logjistikës

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

  • Zhvillon dhe implementon metoda dhe mjete për të realizuar në mënyrë sa më e kase planin e logjistikës.
  • Siguron dhe furnizon me material për zyrë dhe me material tjetër shpenzues.
  • Zbaton kërkesat për furnizime logjistike sipas kërkesave që vijnë nga sta .
  • Bënë dërgimin e dokumenteve të ndryshme të zyrës në dyqanet e kompanisë nëpër qytet e ndryshme të Kosovës.
  • Bënë transportimin e punëtorëve të zyrës për nevoja administrative.
  • Kryen punë të tjera logjistike sipas kërkesës.

KËRKESAT DHE KUALIFIKIMET:

  • Përvoja e mëparshme e punës është përparësi.
  • Të jetë energjik.
  • Shkathtësi të mira të menaxhimit të kohës.
  • Patentë shoferi kategoria B për më shumë se 2 vite.

PROCEDURA E APLIKIMIT:

Të interesuarit për këtë pozitë duhet të dërgojnë CV dhe Letrën Motivuese në hr@bucajretail.com Data e fundit për aplikim 14.12.2018

JU LUTEM E CEKNI POZITËN E PUNËS NË TITULL

 

TAGS: Alfa ConstructionsPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Logjistikë
Skadon 70 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Shpallje të Ngjashme Të gjitha
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US