Segment
Një (1) shitës për pjesë rezervë, Një (1) shitës për pajisje industriale
Shpërndaje
	 	 

Segment Kosova Sh.p.k është kompani për distribuimin & servis i autorizuar për shitjen e makinerive dhe paisjeve të reja në sektorin e ndërtimitarisë, sektorin e minierave dhe sektorin e prodhimit industrial.

Ne si kompani  shpallim konkurs për:

Një (1) shitës për pjesë rezervë

Detyrat:

 • Promovim dhe shitje të pjesëve rezervë
 • Përgaditje dhe negocim të ofertave
 • Lexim i skemave të makinerive
 • Identifikim të pjesëve dhe shifrave  përkatëse
 • Përgaditje të listave të porosisë
 • Komunikim i vazhdueshëm me klientë dhe furnitorë
 • Analizë e shitjeve dhe tregut

Njohuritë dhe aftësitë:

 • Aftësi të mira shitëse dhe komunikimi
 • Kërkohet përvojë në shitje të pjesëve rezervë
 • Të njohë mbi mesatare gjuhen Angleze (shkrim, lexim dhe në të folur)
 • Aftësi kompjuterike të Microsoft Office (excel, word dhe outlook)

Një (1) shitës për paisje industriale

Detyrat:

 • Promovim dhe shitje të paisjeve industriale (kompresorë, vakum pompa etj.) në fabrika
 • Analizë e instalimeve aktuale në fabrika dhe nevojave të reja në treg
 • Identifikimin e mundësive për shitje dhe gjetjen e klientëve të rinj
 • Përgaditje të propozimeve, zgjidhjeve dhe ofertave
 • Prezantim dhe negocim të ofertave
 • Mirëmbajtje të vazhdueshme të mardhënieve me klientë dhe furnitorë
 • Analizë e shitjeve dhe tregut

Njohuritë dhe aftësitë:

 • Aftësi të mira promovuese dhe komunikuese
 • Kandidatët me përvojë në shitje të paisjeve apo makinerive kanë përparësi
 • Kadidatët me përvojë dhe edukim në Mekatronikë/Makineri/Prodhim industrial apo Shitje & Marketing kanë përparësi
 • Të njohë mbi mesatare gjuhen Angleze (shkrim, lexim dhe në të folur)
 • Aftësi kompjuterike të Microsoft office (excel, word dhe outlook)

Kandidatëve të pranuar kompania paraprakisht u ofron trajnime të brendshme nga stafi mbi detyrat dhe përgjesitë e tyre.

Të gjithë kandidatët e intersuar dyhet t´i dorezojnë CV-të e tyre në formë elektronike në e-mailin: ilir.zhabari@segment-rks.com.

Afati i aplikimit është deri më 09/12/2018

Segment Kosova Sh.p.k

TAGS: SegmentPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1903
Kategoria Shitje
Skadon 163 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US