Shpërndaje
	 	 

Nëse ju zotëroni aftësi të shkëlqyera organizative, aftësi për të frymëzuar dhe zhvilluar të tjerët, jeni të orientuar drejt arritjes së rezultateve dhe dëshironi të përmbushni potencialin tuaj, ne ju ofrojmë një mundësi unike, shansin që të jeni pjesë e Besa Security.

Kompania e Sigurimit “BESA SECURITY” shpallë:

KONKURS

me mundësi punësimi të menjëhershëm

Për këto vende të punës:

  1. Roje Fizike – (20 punëtorë)
  2. Patrullë – Prishtinë (6 punëtorë), Prizren (4 punëtorë)
  3. Roje i Transportit të Parave të Gatshme (TPG) - Prizren (3 punëtorë)
  4. Operatorë/e I Mbikqyrjes Elektronike (3 punëtorë)

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikimin fillestar:

  • Dëshminë e kualifikimit shkollor
  • Kopja e letërnjoftimit
  • Dëshmi mbi trajnimet e kryera
  • Fletë-aplikacioni (Plotësohet tek Recepcioni në Besa Security)

Data e fundit për aplikim është 15 Dhjetor, 2018, ora 16:30!

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Adresa për aplikim: Zyra Qëndrore e Besa Security (Emshir rr. Jusuf Gërvalla nr.64) Telefoni kontaktues:  049/ 764 544 ose përmes E-mail: info@besasecurity.com

E KE BESËN!

 

TAGS: Besa SecurityPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Sigurim
Skadon 69 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US