Shpërndaje
	 	 
''Shkel e Shko Sh.p.k'' hap vend të lirë pune për:

Distributor dhe Agjent të shitjes

Detyrat
  • Promovimi i mallit dhe shërbimeve.
  • Mbajtja e kontaktave me konsumatorët.
  • Hulumtimi dhe analiza e tregut.
  • Kryen edhe punë tjera sipas nevojës.

Kualifikimet

  • Tri vjet përvojë pune në punë të ngjashme
  • Shkethtësi në komunikim dhe negocim
  • Njohja profesionale në kategoritë e komerciales, shitjes me pakicë, njohuri të tregut etj
  • Përvojë të vozitjes minimum 3 vite.
  • Të jetë me banim në Prishtinë.

Kompania Shkel e Shko me seli ne Prishtine e cila merret me distribuimin dhe shitjen e produkteve profesionale higjienike kerkon punetore qe eshte i motivuar dhe i perkushtuar ne poziten e punes si agjet i shitjes.

Email-i: edvin@shkeleshko.com

 

TAGS: Shkel e ShkoPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Shitje
Skadon 54 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US