Agrokor
Teknik i Makinave (2), Supervisor (2), Komercialist (3), Merchandiser (4)
Shpërndaje
	 	 

“Agrokor Sh.P.K”

Shpall Konkurs per vende te lira pune ne  keto pozita:

1. Teknik i Makinave (2)

2. Supervisor (2)

3. Komercialist (3)

4. Merchendaiser (4)

 

Orari i plote.

Data per aplikim nga 29.11.2018 deri me 15.12.2018.

Kushtet per Aplikim:

Aplikacioni I shkarkuar dhe i mbushur se bashku me Cv  dhe dokumentacionin percjelles te dergohen ne email adresen elektornike: logjistika@agrokor-ks.com

Aplikacionin mund ta shkarkoni ketu

Per te gjitha pozitat meren parasysh dhe shqyrtohen Cv e kandidateve qe kane se paku 1 vjet pervoje pune ne lemine e ngjajshme.

Per pozitat 2,3 dhe 4 kandidatet duhet te posedojne patent shoferi te kategorise B.

Shkolim i mesem i domosdoshem, diploma universitare e preferuar.

 

Detyrat dhe pergjegjsite:

Per poziten Teknik i Makinave

-Ben mirmbajtjen, pergaditjen dhe percjelljen e punes se makinave

-Kontrollon cilsine dhe punen e stafit qe ka ne bashkpunim

-Raporton ne baza ditore tek drejtuesi Teknik etj

 

Per poziten Supervisor

-Vizita te rregullta ne teren ne pikat ekzistuese dhe ato te reja,

-Analizon, Mbikqyre dhe Drejton grupin e tij drejt targeteve te kompanise (pozicionimet,cmimet,shitjet,promocionet Etj),

-Raporton ne baze ditore tek departamenit i shitjes,

-Realizon detyra te tjera sipas kerkeses se departamenitit te shitjes Etj,

 

Per poziten Komercialist

-Vizitat te rregullta sipas rutines ditore tek klientet ekzistues,

-Identifikimi dhe fillimi i bashkpunimit me klient tjere,

-Prezantimi dhe shitja e produkteve te kompanise,

-Percjellja e konkurences ne treg,

-Prezanton risite dhe qendrimet e kompanise,

-Raporton ne baza ditore tek departamenti shitjes etj

 

Per poziten Merchendaiser

-Pergjegjes per mbushjen ruajtjen dhe rritjen e pozicionimeve neper rafta dhe ekstra pozitave ne markete te ndryshem,

-Pergjegjes per kontrollimin e cmimeve dhe afateve te produkteve,Etj

 

TAGS: AgrokorPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1777
Kategoria Të tjera
Skadon 126 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US