Terranova
Asistent/e të shitjes (2 vende pune - 1 orar të plotë dhe 1 gjysmë orari)
Shpërndaje
Shikime 1830
Kategoria Shitje
Skadon 165 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US