Shpërndaje
	 	 

Kompania Kezza Design shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

 1. Praktikant Monter (me pagesë)

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë njohuri teknike (elementare);
 • Të jenë te moshes prej 18-25 vjeçare;
 • Të posedojnë aftësi për të punuar në grup dhe të kenë fleksibilitet dhe aftësi për të iu përshtatur ndryshimeve eventuale;
 • Të jenë në gjendje të punojnë nën presion dhe kohë të zgjatur;
 1. Monter

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të kenë njohuri te mira ne montimin e kuzhinave, dhomave, enteriereve etj.
 • Të jenë energjik, të kenë iniciativë dhe kreativitet duke ofruar ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës;
 • Të jenë në gjendje të punojnë nën presion dhe kohë te zgjatur;
 1. Shofer

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të posedojë patente shoferin kategorinë B;
 • Të ketë përvojë të punës

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: kezzadesign@gmail.com

Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit: +37744655888

Konkursi është i hapur deri më: 22.12.2018

 

TAGS: Kezza DesignPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Të tjera
Skadon 62 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US