Kulinare
Shitës/e
Shpërndaje
	 	 

Ndërmarrja Kulinare shpk me seli në Prishtinë është ndërmarrje që furnizon sektorin e gastronomisë me pajisje dhe vegla hoteliere. Në kuadër te zgjerimit të aktiviteteve të saja, shpall konkurs për këto vende te lira pune:

Pozita: Shitës/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të prezentojë, promovojë dhe shesë produktet/shërbimet që ofron kompania tek klientët ekzistues dhe potencial
 • Të arrijë shitjet e synuara nën afatin e caktuar
 • Të raportojë tek menaxheri i shitjeve kërkesat dhe propozimet / ankesat e klientëve
 • Krijon dhe mirëmban kontakte profesionale me klient
 • Të propozojë mënyra për rritje të shitjeve në bazë të kërkesave të klientëve.
 • Përpilon oferta sipas kerkesave
 • Të komunikojë dhe bashkëpunojë me mbikqyrësitë dhe bashkëpunëtorët
 • Detyra tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi

Kualifikimet:

 • Përvojë në shitje së paku 1 vit në pozitë të ngjajshme
 • Aftësi të shkëlqyera në komunikim verbal dhe me shkrim
 • Të kuptojë praktikat e shërbimeve ndaj klientëve dhe principet e shitjes
 • Aftësi planifikuese dhe organizim të punës
 • I motivuar për arritje të shitjeve të synuara
 • Posedoj patent shoferin e kategorisë B
 • I gatshëm për pune ekipore
 • Aftësi të mira kompjuterike sidomos të programit Excel, e dëshiruar
 • Kualifikim universitar në fakultetin ekonomik, marketing apo fusha tjera relevante, e dëshiruar

Konkursi eshte i hapur 2 jave nga data e publikimit.

Kandidatët e interesuar mund të dorëzojnë CV-në së bashku me dokumentacionin përkrahës në email adresen zyrtare hr@kulinare.com deri në afatin e caktuar.

Vetëm kandidatët te cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të ftohen në intervistë.

 

TAGS: KulinarePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1175
Kategoria Shitje
Skadon 166 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US