Gefa Management
Shkollim profesional për infermier/e në një klinikë në Gjermani me rrogë mujore
Shpërndaje
	 	 

Ausbildung zum Gesundheits- und Krankenpfleger (m/w) mit Gehaltszahlung Shkollim profesional per infermier/e në një klinikë në Gjermani me rrogë mujore

Keni mundësi që ta gëzoni shkollimin 3 vjeqar (Ausbildung) në një klinikë me renome në Gjermani.

Fillimi është në vitin shkollor 2019 – klasa e parë do të filloj me 01.04.2019.

Ne mundësojmë një ndërmjetësim me kliniken qe është në kërkim të të rinjëve dhe të rejave nga Kosova dhe rajoni. Perzgjedhjen e kandidatëve do ta bënë stafi i klinikës.

Per ndërmjetësim ne nuk kërkojmë pagesë!

Kushtet për aplikim:

  • mosha duhet të jetë 18 deri 30 vjet (femra/meshkuj)
  • perfundimi i shkollës së mesme, shkolla e mjeksisë nuk është e domosdoshme
  • njohurija e gjuhes gjermane në nivel B1 ose ma mirë me çertifikatë nga Göthe Institut në
  • Prishtinë, Tiranë...ose ÖSD (njohuria e gjuhës me çertifikatë është e domosdoshme) gadishmëria për punën si infermier/e
  • gadishmëria për shkollim dhe punë të rregullt pas shkollimit gadishmëria për intervistim direkt nga stafi i klinikës
  • çertifikata familjare (jo më e vjetër se 6 muaj)
  • dokumentacioni i rregult (pasaporti dhe foto biometrike)
  • të gjitha dokumentat duhet me qenë të përkthyera në gjuhën gjermane dhe të vërtetuara nga noteri

Nese in plotësoni këto kushte dhe keni interes, tani lajmrohuni ose dërgoni direkt një CV në:

infermiernegjermani@gmail.com

ose në tel: +383 49 709899 (viber)

Konkursi është i hapur deri me 10.12.2018.

Ju urojmë sukses!

 

TAGS: Gefa ManagementPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2436
Kategoria Edukim
Skadon 162 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US