Shpërndaje
	 	 

NJOFTIM PËR VEND PUNE

Pozita: Praktikant i Gjeologjise Inxhinierike

Geokos A&A është kompani private, e specializuar në inxhinieri gjeoteknike dhe gjeologji. Puna jonë përfshin hulumtime fushore, shpime me karakter gjeologjik, testime laboratorike, dhe konsulenë dhe projektim gjeoteknik. Geokos A&A operon në Kosovë, Shqipëri, dhe rajon. 

Geokos A&A është në kërkim të një student (studente) praktikant që do të përfshihet në hulumtime fushore, përshkrimin e shtresave të dherave, dhe në testimet laboratorike.

Kualifikimet përfshijnë:

 • Student I vitit 4, ose student I sapo diplomuar
 • Njohuri bazike të koncepteve të gjeologjisë inxhinierike

Përshkrimi i punës

 • Të asistojë me:
  • Organizimin e punës fushore, shpimeve, testimeve fushore
  • Pëershkrimin e shtresave litologjike
  • Marrjen e mostrave
  • Përgatitjen e raporteve ditore
  • Testimet laboratorike

Aplikantët luten të na dërgojnë CV, leter motivimi, dhe të përfshijnë edhe lëndët të cilat i kanë kaluar.

CV-të të dërgohen në emailin: info@geokos-aa.com

 

TAGS: Geokos A&APrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Të tjera
Skadon 65 ditë
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US