Prileks
Shitës i teknikës së bardhë
Shpërndaje
	 	 

Firma "PRILEKS" SHPK Prishtinë, kërkon :

  1. Një punëtor për shitje të teknikës së bardhë, sipas nevojës do të punojë si agjent tregtar dhe si distributor

Kandidati duhet të plotësojë kushtet si në vijim:

  • Të ketë përvojë në shitje;
  • Të jetë komunikativë, fleksibil në punë ;
  • Të ketë lejen për drejtim të automjetit kategorinë "B". Të ketë aftësi për drejtim të automjetit edhe jasht shtetit në rrugë më të largëta;
  • Ta flasë gjuhën angleze

Të gjithë të interesuarit mund të na dërgojnë CV me fotografi në e-mail adresë office@prileks.com

 

TAGS: PrileksPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 435
Kategoria Shitje
Skadon 22 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US