Albi Group
Sigurim Fizik
Shpërndaje
	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Group Sh.p.k me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë.

Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Group Sh.p.k kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Sigurim Fizik

DETYRAT

 • Mbikëqyrë hyrjen dhe daljen në objekt;
 • E bën informimin e menaxherit për gjendjen e objekteve;
 • E bën pranim-dorëzimin dhe e informon pjesëtarin tjetër të sigurimit mbi gjendjen dhe ndodhite eventuale gjatë turnit të tij;
 • Bën sigurimin e lokacionit përfshirë zyret dhe qendrën e Albi Mall;
 • Mbikëqyrë lëvizjen e personave dhe automjeteve;
 • Parandalon incidentet dhe përkujdeset për tejkalimin e tyre;
 • Bën kontrollin fizik të objektit dhe rrethit të ndërtesës;
 • Kryen edhe punë të tjera të kësaj natyre sipas udhëzimeve të menaxherit të tij të cilit edhe i raporton për punën e vet.

KUALIFIKIMET

 • Shkolla e mesme;
 • Të ketë përvojë pune në sigurim;
 • Të mos kenë dosje kriminale apo ndonjë rast ligjor në process;
 • Të jetë i gatshëm për të punuar me ndërrime;
 • Të kenë gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore;
 • Të jetë fleksibil dhe i gatshëm për punë nën presion të mundshëm;
 • Mosha 21 – 55 vjeç.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozitën për të cilën aplikoni në e-mail adresën: hr@albicenter.com, apo përmes web faqes së Albi Mall: www.albigroup.com.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

TAGS: Albi GroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2363
Kategoria Sigurim
Skadon 80 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Shpallje të Ngjashme Të gjitha
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US