Shpërndaje
	 	 

AGJENT I SHITJES

HYGIENE SERVICE KOSOVA është partner i franshizës HYGIENE SERVICE, kompanisë më të madhe dhe lidere në regjionin e Ballkanit në distribuimin e produkteve higjienike profesionale.

Kërkojmë Agjent i Shitjes për promovimin dhe shitjen e produkteve.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Prezantimi dhe promovimi i produkteve te klientët e ri
  • Furnizon me produkte në baza ditore klientët ekzistues
  • Në vazhdimësi viziton dhe promovon produktet e kompanisë te klientët, dhe krijon shitje direkte për produkte në biznese të ndryshme: restaurante, bar-kafeteri, hotele, butika, zyra, qendra tregtare, etj.

Kualifikimi dhe përvoja:

  • Së paku 2 vite përvojë në punë të ngjashme
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe prezantuese
  • Të jetë banor në rajonin e Prishtinës
  • Patent shofer të kategoris B

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV (me foto) në e-mail adresën: hygiene.kosova@gmail.com

Aplikimi dhe CV-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.

HYGIENE SERVICE KOSOVA

www.HygieneServiceKS.com

facebook.com/HygieneServiceKosova

instagram.com/hygieneservice

 

TAGS: Hygiene Service KosovaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Shitje
Skadon 47 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US