Shpërndaje
	 	 

Nëse ju zotëroni aftësi të shkëlqyera organizative, aftësi për të frymëzuar dhe zhvilluar të tjerët, jeni të orientuar drejt arritjes së rezultateve dhe dëshironi të përmbushni potencialin tuaj, ne ju ofrojmë një mundësi unike, shansin që të jeni pjesë e Besa Security.

Kompania e Sigurimit “BESA SECURITY” shpallë:

KONKURS

Për këto vende të punës:

  1. Roje Fizike për regjionin e Prishtines
  2. Operatorë të Licencuar të Qendrës së Kontrollit – 4 punëtorë

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikimin fillestar:

  • Dëshminë e kualifikimit shkollor
  • Kopja e letërnjoftimit
  • Dëshmi mbi trajnimet e kryera
  • Fletë-aplikacioni (Plotësohet tek Recepcioni në Besa Security)

Data e fundit për aplikim është 15 Nentor, 2018, ora 16:30!

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Adresa për aplikim: Zyra Qëndrore e Besa Security (Emshir rr. Jusuf Gërvalla nr.64) Telefoni kontaktues:  049/ 764 544 ose përmes E-mail: info@besasecurity.com 

E KE BESËN! 

 

TAGS: Besa SecurityPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Sigurim
Skadon 65 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US