Elephant
Javascrip Developer
Shpërndaje
	 	 

Elephant kërkon të punësojë një Javascrip Developer.

Kandidatët e interesuar duhet të plotesojnë kërkesat e mëposhtëme.

Përshkrimi i pozitës dhe përgjegjësitë:

 • Të zhvillojë Javascript module/kompononente nga konecpti deri në përfundim.
 • Të implementojë librari nga burime të hapura në bazë të nevojes.
 • Të mbulojë në menyrë proaktive pjesën e zhvilluar me teste të automatizuara.
 • Të analizojë dhe verifikojë kërkesat e projektit për tu siguruar në permbushjen e tyre.
 • Të përgatit materialet teknike si dhe dokumentacionin sipas nevojes.

Kualifikimet për këtë pozitë janë:

 • Të ketë përvojë në zhvillimin e aplikacioneve JavaScript, ES6.
 • Të ketë përvojë në programim të sinkronizuar dhe të josinkronizuar.
 • Të ketë njohuri në HTML, CSS3, JQuery.
 • Të jetë i përkushtuar për të përmbushur detyrat brenda afatit të arsyeshëm kohor.
 • Të ketë aftësi të mira analitike, për të përmbledhur dhe zbërthyer çështje të komplikuara në çështje të thjeshta dhe të qarta.
 • Të jetë i gatshëm të marrë përgjegjësinë.

Përparsi kanë kandidatët që kanë njohuri në React, React Native, Redux.    

Mirëpresim të gjithë kandidatet të dërgojnë CV-në e tyre në adresen: info@elephantapplications.com

 

TAGS: ElephantPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1016
Kategoria Informatikë
Skadon 145 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US