EPPC Kosova
Përfaqësues të Shitjes për Kosovë
Shpërndaje
	 	 

Eppc Kosovo kërkon një Përfaqësues të Shitjes për Kosovë në prodhimin e materialeve të ndërtimit, për klientin e saj, e cili është kompani ndërkombëtare, udhëheqëse në botë.

Përgjegjësitë Kryesore:

 • Përgjegjës i shitjes dhe zhvillimit të aktiviteteve të biznesit në Kosovë;
 • Monitoron tregun, nevojat e klientëve dhe ofertat e konkurrentëve;
 • Bën propozime për modifikimin e politikave të çmimeve dhe politikave të biznesit nëse është e nevojshme për të arritur qëllimet strategjike;
 • Bashkëpunon në projektet e Marketingut të kompanisë (panaire, promovime, etj.);
 • Planifikon, përgatit dhe realizon evente promovuese;
 • Vlerëson tregun dhe raporton në lidhje me zhvillimet dhe ndryshimet e tij;
 • Raporton në mënyrë periodike tek drejtuesi i shitjeve.

Kërkesat për këtë pozicion janë:

 • Diplomë Universitare; (e preferueshme në Ekonomi, Inxhinieri ose të ngjashme);
 • Përvojë të mëparshme pune së paku pesë (5) vite në shitje;
 • Aftësi të shkëlqyera negociuese, komunikimi dhe të shitjes;
 • Aftësi shumë të mira organizative dhe të ofroj zgjidhje të shpejtë dhe me cilësi për klientët;
 • Të posedojë leje drejtimi dhe të ketë disponibilitet për të udhëtuar;
 • Të jetë person energjik, i motivuar, miqësor dhe i/e aftë të punojë me saktësi nën presion.
 • Të zotërojë shumë mirë gjuhën Angleze.

Të dhënat:

Pozicioni:                   Sales Representative / Përfaqësues i Shitjes për Kosovë;

Vendndodhja:          Prishtinë;

Kontrata:                   Sipas Ligjit të Punës;

Paga:                           Shumë konkurruese;

Aplikimet mbyllen: 12.11.2018

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin ‘Përfaqësues i Shitjes për Kosovë’ në adresën e e-mail-it:

kosovo@eppc.al

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

 

TAGS: EPPC KosovaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1061
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC