Shpërndaje
	 	 

Pi Communications kërkon Supervizor për punë 2 mujore, me mundësi vazhdimi për 1 vit tjetër

Kandidati duhet të ketë veturë dhe të posedojë patentë shofer 

Orari i punës 4 orë në ditë, 4 ditë në javë, aktivitet mbahen në të gjithë Kosovën.

Të interesuarit të dërgojnë CV në promotion@pirelations.com, ose mund te kontaktoni në numrin e telefonit 049702555, ose 044100325.

 

TAGS: Pi CommunicationsPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Menaxhment
Skadon 68 ditë
Orari Temporary to Permanent
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US