Shpërndaje
	 	 

Agjent të Shitjes (2 vende) Ferizaj dhe Prizren

Përshkrimi I vendit të punës

 • Hulumtimi, Prezantimi dhe promovimi i produkteve te klientet e ri
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
 • Analizon prezencen e produkteve në treg, përcjell konkurrencën;
 • Realizon të gjitha komunikimet me klient;
 • Realizon detyrat e tjera sipas kerkesave

 

Kualifikimet / Kërkesat

 • Të kenë së paku përgatitje të mesme shkollore;
 • Patent shofer Kategoria B;
 • Përpërsi kanë kanditatet me përvoj pune;
 • Aftësi të mira ne komunikim,shitje dhe negocim;
 • Është e preferuar me qenë banor i Regjionit përkatës

 

Pagesa: Shumë Konkuruese

 • Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-n, si dhe te percaktojne pozicionin për të cilën aplikojnë, ne email: info@medruplast.com; 045496001
 • Ju informojmë së vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

 

TAGS: MedruplastPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Shitje
Skadon 52 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US