Shpërndaje
	 	 

Korporata  ALBATROS shpall konkurs;

Për plotësimin e 5 vendeve të lirë të punës në pozitën;

KOORDINATOR/E TRANSPORTI NDËRKOMBËTAR

Kualifikimet e kërkuara

  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, diploma universitare është përparësi;
  • Minimalisht 2 vite eksperiencë pune në logjistikë (eksperienca në kompani transporti përbën avantazh);
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës;
  • Të kenë aftësi teknnike ,dhe profesionale
  • Njohuri të mira kompjuterike
  • Njohuri te gjuhës angleze dhe serbe( përparsi)

Procedura e Aplikimit:

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: info@albatros-itl.com
Lokacioni: Magjistralja Prishtine-Ferizaj km5

Ne inkurajojmë rritjen dhe zhvillimin tuaj profesional!

 

TAGS: AlbatrosPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Administratë
Skadon 56 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US