Shpërndaje
	 	 
Konkurs për plotesimin e vendeve të punës:
 
Inxhinier i matjeve
 
Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, 
ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.
 
Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.
 
Nga kanditadët kërkohet:
  • Te ketë paraqitje profesionale,
  • Diplomë universitare në Ndertimtari
  • Përvojë se paku 2 vite në punën në terren,
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Aftësi në të kuptuarit e nevojave të klientëve, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
  • Aftësi në zgjidhjen e problemeve.
PAGESA:   Konkuruese.
 
Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre se bashku me nje fotografi në: info@binni.biz
 
Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.
 
Shikime
Kategoria Të tjera
Skadon 58 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US