Shpërndaje
	 	 
Konkurs për plotesimin e vendeve të punës:
 1. Arkitekt/e, 
 2. Dizajn Itnerier, 
 3. Shitje
Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, 
ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.
 
Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.
 
Nga kanditadët kërkohet:
 • Te ketë paraqitje profesionale,
 • Diplomë universitare në Arkitekturë, Dizajn,
 • Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë, Dizajn,
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Përvojë të gjerë me AutoCAD dhe Microsoft Office.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
 • Aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve.
PAGESA:   Konkuruese.
 
Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre se bashku me nje fotografi në: info@binni.biz
 
Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.
 
Shikime
Kategoria Art & Dizajn
Skadon 57 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Shpallje të Ngjashme Të gjitha
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US