Gefa Management
Shkollim (Ausbildung) në Gjermani për infermier/e - punësimi tani i sigurtë
Shpërndaje
	 	 

Ausbildung zum Gesundheits- und Krankenpfleger (m/w)

Shkollim per infermier/e në një klinikë në gjermani

Keni mundësi që ta gëzoni shkollimin 3 vjeqar (Ausbildung) në një klinikë me renome në Gjermani.

Fillimi është në vitin shkollor 2019 – klasa e parë do të filloj me 01.04.2019.

Ne mundësojmë një ndërmjetësim me kliniken qe është në kërkim të të rinjëve dhe të rejave nga Kosova dhe rajoni. Perzgjedhjen e kandidatëve do ta bënë stafi i klinikës.

Per ndërmjetësim ne nuk kërkojmë pagesë!

Kushtet për aplikim:

  • mosha duhet të jetë 18 vjet e më lart (femra/meshkuj)
  • perfundimi i shkollës së mesme, shkolla e mjeksisë nuk është e domosdoshme
  • njohurija e gjuhes gjermane në nivel B1 ose ma mirë me çertifikatë nga Göthe Institut në Prishtinë, Tiranë...

 

ose ÖSD

  • gadishmëria për punën si infermier/e
  • gadishmëria për shkollim dhe punë të rregullt pas shkollimit
  • gadishmëria për intervistim direkt nga stafi i klinikës
  • çertifikata familjare (jo më e vjetër se 6 muaj)
  • dokumentacioni i rregult (pasaporti dhe foto biometrike)
  • të gjitha dokumentat duhet me qenë të përkthyera në gjuhën gjermane dhe të vërtetuara nga noteri

 

Nese in plotësoni këto kushte dhe keni interes, tani lajmrohuni ose dërgoni direkt një CV në:

infermiernegjermani@gmail.com

ose në tel: +383 49 709899 (viber)

Konkursi është i hapur deri me 19.11.2018.

Ju urojmë sukses!

Shikime 4645
Skadon 155 ditë
Orari
Lokacioni
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US