Shpërndaje
	 	 

Global Investment Group me Sales Agents në gjuhën Gjermane

 
- Rroga bazë: 800 € NET
- Përqindje mbi shitjet!
 
- Orari i punës është
11:00 - 19:00
 
Kualifikimet e kërkuara:
- Rrjedhshmëria në gjuhën Gjermane është e domosdoshme;
- Përvoja e mëparshme si konsulent Financiar është e preferuar;
- Aftësi të mira ndërpersonale dhe komunikuese.
 
Dergoni CV-n tuaj ne:
area.37@hotmail.com
Shikime
Kategoria Telekomunikim
Skadon 71 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US