Besa Security
Vende të lira të punës (90) (Prishtinë, Prizren, Pejë, Ferizaj, Gjakovë)
Shpërndaje
	 	 

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, BESA SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Njoftimi vlen për këto vende të punës:

 1. Roje i Transportit të Parave të Gatshme (TPG) - Prishtinë, Prizren (10 vende pune)
 2. Teknik për Mirëmbajtje/Servisim të Bankomatëve (ATM) - Prishtinë (6 vende pune)
 3. Operator i Mbikëqyrjes Elektronike/Video Vëzhgimit - Prishtinë (6 vende pune)
 4. Patrullë Intervenuese - Prishtinë, Prizren, Pejë, Ferizaj, Gjakovë (20 vende pune)
 5. Roje Fizike (Sigurim Themelor) - Tërë Kosovën (40 vende pune)
 6. Teknik - Tërë Kosovën (6 vende pune)
 7. Menaxher Regjional - Ferizaj (1 vend pune)
 8. Depoist - Prishtinë (1 vend pune)

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor
 • Kopja e letërnjoftimit
 • Dëshmi mbi trajnimet e kryera (licenca)
 • Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepcioni në Besa Security).

VËREJTJE:

Të gjithë ata që i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Për pozitat me numër 1,3, 4, 5, prioritet do të kenë aplikuesit që tashmë posedojnë çertifikatat (licencat) mbi trajnimet e kryera.

Aplikacionet për këtë pozite pranohen deri në diten e Hënë, 25 Shkurt 2019, ora 16:30.

Adresa për aplikim: Zyra Qëndrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë)

Telefoni kontaktues: 049 964 618 ose përmes email: info@besasecurity.com

 

TAGS: Besa SecurityPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1221
Kategoria Të tjera
Skadon 84 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US