Orchestra
Asistente e Shitjes
Shpërndaje
	 	 

Me gati 560 dyqane në mbarë botën, Orkestra është e pranishme në 40 vende.

Orkestra Klubi është bërë programi i besnikërisë referuese për të gjithë prindërit. Në të gjithë Evropën, Amerikë dhe Azi, por tani edhe në Kosovë. Dërgo CV dhe apliko për pozitën e caktuar dhe bëhu pjesë e ekipit!

Pozita - Asistente e Shitjes

Rregullat dhe Përgjegjësitë:

 • Respektimi i orarit të punës.
 • Respektimi i rregullave dhe urdhërave që i përcaktohen nga personat përgjegjës.
 • Respektimi i rregullave të sjelljës gjatë orarit të punës.
 • Raftet, sportelet dhe tavolinat në sektorin përgjegjës të punëtorit duhet të jenë gjithmonë te pastra dhe të rregulluara sipas rregullave të caktuara nga kompania.
 • Të rekomandon, përzgjedh dhe ndihmon në gjetjen ose marrjen e mallrave bazuar në nevojat dhe dëshirat e klientëve.
 • Te gjej porosi dhe te kerkoj ne depo për të gjetur artikujt e dëshiruar nga klientet.

Kulaifikimet:

 • Edukimi: Së paku shkollimin e mesëm ;
 • Përvojë pune në pozitë të njejtë ose ngjajshme ;
 • Aftësi të mira komunikimi ;
 • Aftësi për të punuar në ekip;
 • Aftësi për t'i siguruar konsumatorit një shërbim efikas në çdo situatë;
 • Ndihmon njohja e gjuhës angleze ;

Aplikimi:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe dokumente të tjera ne Orchestra.ks@hotmail.com. I lusim aplikantët qe te përfshijnë informacione të bollshme ne aplikimet e tyre dhe numra kontaktues.

Konkursi ështe i hapur deri me 15 Mars.

Orchestra Kosovë - Magj. Prishtine - Ferizaj, Veternik, Grand Store, Kosovë

TEL:+383 (0) 49 64 74 74

Email: Orchestra.ks@hotmail.com

 

TAGS: OrchestraPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2422
Kategoria Shitje
Skadon 66 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US