Shpërndaje
	 	 
Hope For Humanity (NGO)
 
Shpall konkurs per promotere femra (7)
 
Nese jeni me shoqe/motër apo familjare dhe deshironi te punoni se bashku atehere kjo eshte mundesia juaj
 
3 lloje te punesimit i ofrojme per ju:
 
Mundesia e pare: 
Qdo dite nga 8 ore pune me pagen minimale 400 euro (bruto)
 
Mundesia e dyte:
3 here ne jave(me marreveshje) nga 8 ore pune me pagen minimale 300 euro (bruto)
 
Mundesia e trete:
Vetem shtune/dielle nga 8 ore pune me pagen ditore minimale 15 euro (bruto)
 
Obligative eshte:
Te jeni banore e Kosoves
Te jeni fleksibile dhe e gatshme per pune ekipore
Te jeni komunikative
Mosha e preferuar e Promotereve prej 17 vjeqare deri 27 vjeqare
 
duhet te aplikoni ne email hopeforhumanity.ks@gmail.com apo ne viber ne numrin e telefonit 0038649686536
 
Shikime
Kategoria Shitje
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US