SPAR Kosova
Vende të lira pune
Shpërndaje
	 	 

Duke u bazuar në parimet e partneritetit të SPAR në mbarë botën. Ne në SPAR Kosova kemi nisur udhëtimin në të  ardhmen e “retail-it” Kosovar, duke u fokusuar tek konsumatorët tanë, të cilëve  do t'ju ofrojmë cilësi të lartë dhe vlerë të shtuar për çmimin, duke garantuar freski, përzgjedhje, dhe shërbim të përsosur.

Nëse keni talent, përvojë, dëshirë dhe ju sfidon e ardhmja, Ju japim mundësi t'i bashkoheni ekipit tonë në hapjen e dyqaneve të SPAR Kosova në Prishtinë, duke aplikuar për  pozitat në vijim:

Arkëtar (m/f)

Depoist (Niveli i Dyqanit) (m/f)

Inventarizues (m/f)

Kuzhinier (m/f)

Mbikqyrës i arkatarëve/ Asistent Menaxher Dyqani (m/f)

Mbikqyrës Sektori (m/f)

Menaxher Dyqani (m/f)

Punëtor depoje (Depo Qendrore) (m/f)

Punëtor i sektorit të mishit (m/f)

Punëtor Sektori/ Sektorist (m/f)

Shofer kamioni (m/f)

Mirëmbajtës Dyqani (m/f)

TAGS: Spar KosovaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 10175
Kategoria Të tjera
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US