Kreditimi Rural i Kosovës
Asistent/e për Teknologji Informative
Shpërndaje
	 	 

Kreditimi Rural i Kosovës SH.P.K., është Institucion Mikrofinanciar i regjistruar në BQK, me mision te ofroje shërbime financiare për klientët me të ardhura të ulëta, me fokus të veçantë për bizneset mikro, të vogla, bujqësore dhe aktivitetet tjera në zonat rurale dhe urbane.

Kreditimi Rural i Kosovës Sh.p.k shpall:

K O N K U R S

Për rekrutim te Nje (1) Asistent-e per Teknologji Informative për zyrën qendrore në Prishtinë:

Përgjegjësitë:

 • Raportimi dhe aktualizimi i te dhenave mbi kredite ne softwerin e RKK-BQK-se,
 • Ben pregatitjen, verifikimin, krahasimin dhe testimin e te dhenave nga raportet e software-ve,
 • Servisimi i kompjuterëve dhe formatizimi i tyre, kryen të gjitha aktivitetet e instalimit dhe konfigurimit të sistemeve operative dhe harduerike në kompjuter.
 • Servisimi dhe mirëmbajtja e printereve, fotokopjeve, dhe paisjeve tjera të TI-së,
 • Pune te tjera qe nderlidhen me teknologji informative.

Kushtet e kërkuara:

 • Diplomë universiteti ne fusha te nderlidhura me informatike dhe në ekonomi,
 • Përvojë paraprake ne pune te ngjajshme (e preferueshme),
 • Njohuri të punës me kompjuter, programet Microsoft Office (njohuri ne excel e domosdoshme),
 • Shkathtesi të mira analitike dhe shkathtesi per zgjidhje te problemeve,
 • Të jetë komunikativ, dinamik, fleksibil, kreativ dhe i/e gatshëm për punë në ekip,
 • Njohuri të gjuhës angleze (e preferueshme),
 • Patent shofer, kategoria B.

Konkursi mbetet i hapur nga dt. 08.02.2019 deri me dt. 14.02.2019. Kandidatët e interesuar mund te aplikojne vetem duke plotesuar aplikacionin ne linkun: http://krk-ks.com/vendepune/job-list?id=535

Vetëm një numër i përzgjedhur i kandidatëve do të ftohet në intervistë.

Kreditimi Rural i Kosovës eshte i perkushtuar te ofroj mundesi te barabarta te punesimit per te gjithe shtetasit e Kosoves.

 

TAGS: Kreditimi Rural i KosovesPrishtine, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 980
Kategoria Informatikë
Skadon 65 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US