Nelt LLC
Shitës Ambullantivë (2)
Shpërndaje
	 	 

Pozita e hapur:

2 - Shitës Ambullantivë

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Realizon qëllimet e shitjës duke prezentuar dhe promovuar asortimanin e produkteve.
 • Siguron që produktet kanë ekspozim përkatës në pikat e shitjës.
 • Mbanë parasyesh veprimtarinë e zhvillimit të biznesit dhe strategjinë e konkurrentëve, duke përfshirë trendet e tyre të çmimeve dhe qasjet.
 • Duhet të jetë një mendimtar strategjik, kureshtar, inovativ dhe kreativ me qëllim të krijimit të marrëdhënieve, rrjetit, dhe aplikimin e praktikave të biznesit.
 • Punon në mënyrë efektive në ekipe dhe tregon integritetin dhe ndershmërinë për të marrë pjesë dhe kontribun në përpjekjet e ekipit.
 • Duhet të jetë i shtyrë nga qëllimi, të ketë aftësi të mira organizative dhe administrimi në mënyrë që të menaxhojë vetë dhe të zhvillojë disiplinën dhe të jetë fleksibël dhe i aftë.

KUALIFIKIMET

 • Përvojë pune në shitje së paku 2 vite - Përvojë në shitje të produkteve Ushqimore.
 • Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
 • Aftësi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjën e shitjës në rajonin në të cilin operon;
 • Aftësi të mira analitike dhe të menaxhimit të kohës;
 • Të posedojë Patent Shoferin - Kategoria B;
 • Shkathtësi kompjuterike në aplikacione të programeve (Microsoft Office);
 • Njohja e gjuhës Angleze apo Serbo-Kroate do të jetë përparësi;
 • Trajnime dhe Certifikime në fushën përkatëse janë përparësi;

NELT Sh.P.K është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com Afati i aplikimit është deri me datën 18 Shkurt 2019 ora 17:00.

Të gjithë kandidatët që aplikojnë, ju lutemi shkruani pozicionin e punës për të cilin po aplikoni në pjesen "Subjet Line", dhe CV tuaj me emër në formatin (Emri Mbiemër - CV).

 

TAGS: Nelt shpkPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 474
Kategoria Shitje
Skadon 61 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US