Studio e Qeramikës URA
Asistent/e, Praktikant/e
Shpërndaje
	 	 

Studio e qeramikës

shpall

KONKURS PUNE

Për pozitën:

Asistent/e

Praktikant/e

Të interesuarit/at për vendin e lirë të punës duhet të plotësojnë kushtet në vijim:

Pozita e praktikant/e:

 • Te ketë aftesi organizative.
 • Te asistoje ne punet teknike te realizimit te puneve te qeramikes pergjate gjitha proceseve te punes (modelim, tharje pastrim, dekorim, ambalazhim) ne baze te kerkeses dhe nevojes se artistit.
 • Te asistoje ne mbarvajtjen e punes ne studio (aranzhim, fotografim dhe prezantim I puneve) dhe mirembajtjen e ambientit te punes dhe pajisjeve.
 • Te ketë njohuri me punet ne komjuter (word, exel, photoshop)
 • Te ketë njohuri te gjuhes angleze
 • Të jetë kreativë dhe të ketë iniciative për punë dhe prezantime me fotopostime në mediat socila facebook dhe instagram

Pozita asistente/e:

 • Te jetë komunikativ/e dhe te ketë aftesi prezentimi.
 • Te ketë njohuri te gjuhes angleze
 • Te ketë njohuri bazike te puneve ne komjuter (word, exel, perpilim i ofertave, shitje dhe prezantim I veprimtarise se studios me shkrim)
 • Të jetë organizativ/e dhe te ketë njohuri bazike lidhur me punët administrative (shitje, faturim, libër shitjeje, dokumentat financiare, etj.)
 • Të jetë kreativë dhe të ketë iniciative për punë dhe prezantime me fotopostime në mediat socila facebook dhe instagram

CV-të tuaja (me rekomandime) mund ti dërgoni deri me datën 01.03.2019 në email adresën studiouraa@gmail.com

Vetëm personat të cilët i plotësojnë kriteret e cekura më lartë do të ftohen në intervistë.

Studio URA rezervon të drejtën e anulimit të konkursit në çdo kohë pa paralajmërim.

 

TAGS: Studio URAPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1951
Kategoria Të tjera
Skadon 50 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US