Albi Commerce
Menaxher/e
Shpërndaje
	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

“Albi Commerce Sh.p.k, me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Commerce Sh.p.k, kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

BRAND MENAXHER/E

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Përgatitë dhe zhvillon planin vjetor dhe strategjitë e shitjes si dhe kontrollon në mënyrë të vazhdueshme zbatimin e tyre.
 • Planifikon, organizon, udhëheqë dhe kontrollon forcën shitëse për t’i arritur planet dhe targetet e caktuara.
 • Planifikon dhe zhvillon planin e importit vjetor dhe kujdeset për mbajtjen e stokut në gjendje optimale.
 • Asiston në zhvillimin dhe zbatimin e planit të marketingut
 • Negocion me zingjiret e marketeve dhe pikat tjera shitëse për shitjen e mallit, ofrimit të ofertave të ndryshme dhe aktivitetet e veçanta.
 • Inicion dhe koordinon zhvillimin e planeve të aktiviteteve në përgjithësi dhe planeve të veçanta për të depërtuar në pika të reja
 • Duhet të tregoj aftësi në takime me partnerë të jashtëm dhe të mbrendshëm
 • Duhet të njoh gjuhën angleze ose serbo-kroate.

KUALIFIKIMET:

 • Diplomë universitare në ekonomi, menaxhment, administrim biznisi
 • Përvojë pune deri në dy vjet
 • Shkathtësi të shkëlqyer komunikative dhe negociuese,
 • Leja e vozitjes – kategoria B

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen..

TAGS: Albi CommercePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2299
Kategoria Menaxhment
Skadon 42 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US