Ha mirë
Sous Chef
Shpërndaje
	 	 

Përshkrimi i punës

Përgjegjësitë për të mësuar dhe performuar detyrat në vijim

 • Të përgatis ushqimet në bazë të recetave të paracaktuara
 • Të siguroj që stafi i kuzhinës mirëmban cilësine e prodhimit
 • Të siguroj që stafi i kuzhinës përcjell recetat me saktësi në bazë të standardeve të paracaktuara
 • Të menaxhojë dhe monitoroj cilësinë e gatimit në kuzhinë
 • Të menaxhojë dhe monitoroj cilësinë e furnizimit të kuzhinës
 • Të menaxhojë operacionet në kuzhinë në baza ditore me standard të lartë
 • Identifikimin e nevojave të kuzhines dhe zbatimin e tyre
 • Të sigurojë produktivitetin e stafit te kuzhines dhe cilësinë e punës
 • Të mirëmbajë standardin e pastërtisë ne kuzhine
 • Të ketë njohuri dhe të participojë në të gjitha shërbimet, produktet dhe programet e Hamirë dhe Transformohut.
 • Të ofroj çdo anëtarë dhe klient potencial të Hamirë dhe Transformohut me nivelin më të lartë të shërbimit ndaj klientit.
 • Të u përgjigjet pyetjeve të klienteve në mënyren më të mirë të mundshme
 • Të i drejtojë klientat në adresën e saktë për të marrë shërbimin apo adresuar brengën/kërkesën e tyre
 • Si dhe detyra të tjera të përcaktuara nga menaxhmenti i eperm
 • Të shpjegojë dhe prezantojë menynë për klientë

Kualifikimet

 • të ketë njohuri në fushën e gastrologjisë
 • të jetë fleksibil në oraret e caktuara
 • (e preferueshme) Të ketë aftësi komunikimi në gjuhën Angleze
 • Të ketë shkathtësi të mira komunikimi në të shkruar dhe verbale
 • Së paku një vjet përvojë pune në fushën përkatëse
 • Të ketë shkathtësi organizative dhe të menaxhimit të kohës.
 • Të jetë profesional, serioz, i shoqërueshëm dhe energjik
 • Të ketë shkathtësi të përdorimit të kompjuterit

 Si anetarë i ekipit të Hamirë ju do të keni:

 • Një pagesë të mirë, benefite brenda lokaleve tona, si dhe përqindje për anëtarësime të caktuara brenda fitnesit.
 • Anëtarësim për të përdorur shërbimet dhe lokalet e Transformohut
 • Zbritje në të gjitha shërbimet e Transformohut, duke përfshirë, Trajnimin personal, Klasat, Masazhen, Produktet në shop, Produktet në shank.
 • Zbritje në produktet e restoranit.

Ky përshkrim i punës ka për qëllim që të përshkruaj kërkesat e përgjithshme të pozitës. Kjo nuk është një deklaratë e plotë e detyrave, përgjegjësive apo kërkesave. Detyra dhe përgjegjësi të tjera të cilat nuk jane të listuara këtu mund të u ngarkohen sipas nevojës nga ana e menaxhmentit apo superiorit tuaj.

Si të aplikoni

Ju lutem aplikoni duke shtypur butonin më poshtë. Çdo formë tjetër e aplikimit do t’iu diskualifikojë menjëherë.

Afati i fundit për aplikim është 15 Shkurt, 23:59.

 

TAGS: Ha mirePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 312
Kategoria Gastronomi
Skadon 64 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US