Agrokor
Ambulantiv (3), Ambulantiv për Horeca (2)
Shpërndaje
	 	 

"Agrokor Sh.P.K"

Shpall Konkurs per vende te lira pune ne poziten:

  • Ambulantiv (3)
  • Ambulantiv per Horeca (2)

Orari i plotë.

Kandidatet duhet te posedojne patent shoferi te kategorise B.

Shkollim i mesem i domosdoshem, diploma universitare e preferuar.

Detyrat dhe pergjegjsite:

  • Pozita Ambullantiv
  • Vizitat e regullta ditore tek pikat shitese,
  • Shitjet e regullta ditore tek pikat shitese,
  • Njohja e terenit,
  • Raportim ne baza ditore tek departamenit shitjes,Etj

Data per aplikim nga 07.02.2019 deri me 22.02.2019

Kushtet per Aplikim:

Aplikacioni i shkarkuar dhe I mbushur se bashku me Cv  dhe dokumentacionin percjelles te dergohen ne email adresen elektornike burimenjerzore@agrokor-ks.com

Meren parasysh dhe shqyrtohen Cv-të e kandidateve qe kan se paku 1 vjet pervoj pune ne lemin e ngjajshme.

 

TAGS: AgrokorPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1074
Kategoria Shitje
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US