MedikosPharma shpk (Humana)
Merchandiser
Shpërndaje
	 	 
MedikosPharma Shpk (Humana)
 
Per poziten Merchandiser
 
-Pergjegjes per mbushjen ruajtjen dhe rritjen e pozicionimeve neper rafta dhe ekstra pozitave ne markete te ndryshem,
 
-Pergjegjes per kontrollimin e cmimeve dhe afateve te produkteve,Etj.
 
-Te posedoje patent shoferin (kategoria B)
 
 
Kandidatet e intersuar  cv ta dergoj ne email: medikospharma@hotmail.com.
 
Shikime 1635
Kategoria Të tjera
Skadon 13 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US