Shpërndaje
	 	 

Kompania e telemarketingut “Transad” në Prishtinë shpall konkurs për pozitën:

  1. Agjent i Thirrjeve, Gjuhë Gjermane (5 pozita)

Kandidatët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:

  • Të zotërojnë shumë mirë gjuhën gjermane;
  • Të kenë aftësi të mira komunikimi dhe komerciale;
  • Të kenë aftësi menaxhimi të punës nën presion;
  • Gatishmëri për punë me orar fleksibil;

Kushtet:

  • Kontratë të rregullt pune;
  • Pagë bazë: + BONUSET;
  • Trajnime të vazhdueshme për përmirësimin e performancës në punë;

Kanditatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-të në e-mailin tonë: info@transad.tv

E-mail adresa: info@transad.tv

Adresa: Rruga B, Prishtinë

 

TAGS: TransadPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

 

 

Shikime
Kategoria Telekomunikim
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US