Albi Market
Menaxher/e për blerje dhe furnizim
Shpërndaje
Shikime 1122
Kategoria Menaxhment
Skadon 44 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US