Shpërndaje
	 	 

Kompania “ASGETO” Shpk shpall konkurs pune për këtë pozitë të hapur:

  • DEPARTAMENTI I FURNIZMIT (1 pozitë)

Ofrojmë

  • Ambient modern dhe miqësor të punës
  • Pagë bazë mujore përfshirë taksat dhe kontributet
  • Trajnime rreth vendit të punës

Ne kërkojmë një person me përvojë pune në fushën përkatëse

Ju duhet të keni:

  • përvojë profesionale minimale 1-2 vjeçare në pozitën e kërkuar
  • përvojë me softuer financiar (Erp apo ngjashem)
  • përvojë profesionale me Excel / MC Office
  • aftësi të mira komunikuese
  • njohuri me standardet e PC
  • komunikimi i mirë i gjuhës angleze do të konsiderohet si përparësi.

Sa do të përparoni? Kjo krejtësisht do të varet nga Ju, ambiciet e Juaja dhe kontributi i Juaj ndaj Nesh. Nëse kjo është interesante për Ju, luteni të na dërgoni biografinë+foto (CV-në) e Juaj deri me datën 15.02.2019 në e-mail adresën: asgeto@asgeto.com

Aplikacionet e pakompletuara dhe të dërguara me vonesë nuk do të merren në konsideratë.

Vetëm kandidatët që i plotësojnë kriteret do të ftohen për intervistë.

ASGETO Shpk., rezervon të drejtën e ndryshimit apo revokimit të këtij konkursi, në çdo kohë pa dhënë arsye!

 

TAGS: Asgeto, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Të tjera
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US