Shpërndaje
	 	 

Mundësi punësimi:

Punëtorë për mirëmbajtjen e higjienës

  • Të jeni mbi moshën 18 vjeç,
  • Të jeni të gatshëm të kujdeseni për mirëmbajtjen dhe pastërtinë e objektit,
  • Të jeni të përgjegjshëm.

Rojtarë/Kujdestar (ndërrimi i natës) 

  • Të jeni mbi moshën 18 vjeç,
  • Të jeni të gatshëm të punoni në ndërrimin e natës,
  • Të jeni të gatshëm të kujdeseni për objektin dhe mirëmbajtjen e tij,
  • Të jeni të përgjegjshëm.

 Të interesuarit të lajmërohen në lokacionet e Fivestar Fitness Prishtinë, apo në njërin prej numrave të telefonit +377 45 829 323, +377 45 103 200.

Shikime
Kategoria Të tjera
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US