Shpërndaje
	 	 

Mundësi punësimi – Gjakovë

Ne jemi një kompani gjermano-shqiptarë me një rol kyç në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe rajon. Duke numëruar 10 pika të shitjes në Kosovë dhe Shqipëri, me një personel prej 60 kolegëve, ne jemi prezent në çdo qytet.

Pozita e hapur:

Agjent i shitjes – për rajonin Gjakovës

Detyrat e juaja

  • Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes
  • Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës
  • Këshillimi i klientëve gjat blerjes
  • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri
  • Prezantimi i produkteve dhe ofertave

Profili juaj

  • Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
  • Edukim/Përvojë në fushën e teknikes ose ekonomisë
  • Aftësi të mira kompjuterike
  • Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për Agjent i shitjes

Në raste se nuk keni CV, një formë standarde mund ta gjeni në këtë link:

http://autoservicepartner.com/site
/fajllat/1480069542.9949.doc

Data e fundit për aplikim: 15.02.2019

 

TAGS: Autopjese Partners, Gjakove, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Shitje
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US