Kujtesa
Senior Full Stack Developer (2 Punëtorë)
Shpërndaje
	 	 

Konkurs: 2 Punëtorë në Departmentin e Zhvillimit

Pozita: Senior Full Stack Developer

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Planifikimi i dizajnit të përgjithshëm të aplikacionit të ueb-it.
 • Ruajtja e cilësisë dhe sigurimi i vazhdueshëm i funksionimit të aplikacioneve.
 • Bashkëpunimi me pjesën tjetër të ekipës inxhinierike dhe të zhvillimit për dizajnin dhe zhvillimin e tipareve ‘features’ të reja.
 • Mirëmbajtja dhe organizimi i kodit.
 • Kuptimi dhe zbatimi i sigurisë dhe mbrojtjes së të dhënave.

Kualifikimet:

 • Të ketë së paku 5 vite përvojë pune në zhvillim, si ‘Senior Full Stack Developer’.
 • Të ketë të përfunduar shkollën e lartë; preferohen kandidatë të cilët kanë të përfunduar Magjistraturën.
 • Njohuri të larta dhe eksperiencë me gjuhët programuese të ‘front dhe back end’: PHP, Javascript, Python, Ruby, Java, .NET, etj.
 • Njohuri dhe eksperiencë me librari dhe struktura të avancuara të Javascript si: AngularJS, KnockoutJS, BackboneJS, ReactJS, etj.
 • Përvojë zhvillimi për dy pajisjet, mobile dhe desktop.
 • Përvojë me ‘cloud message API’ dhe përdorimin e ‘Push Notification’
 • Përvojë pune me dizajnerë grafik dhe konvertimin e dizajneve në elemente funksionale dhe vizuele.
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin apo CV-në, në e-mail adresën, duke cekur në ‘Subject’ pozitën për të cilën kandidoni: 

hr@kujtesa.com

Konkursi është i hapur nga data 30 Janar deri më 22 Shkurt 2019.

Shikime 912
Kategoria Informatikë
Skadon 57 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US