Kontakti
Copyright © 2023
KosovaJob LLC
Jeni duke aplikuar në StarLabs
Junior Business Analyst
*Emri dhe Mbiemri
*Telefoni
*Email
*Mosha
*Vendbanimi
Ju lutem shkruani qytetin ku jetoni
*Shkollimi juaj
*Drejtimi i studimeve
Shembull (Shkenca Kompjuterike)
*Niveli i gjuhes Angleze
*Sa vite pervoje pune keni?
*Zgjedhi pikat te cilat vlejn per juve:
A jeni te gatshem te merrni pjese ne interviste te dyte me Klientin e StarLabs
*Nese pranoheni ne pune, kur eshte data me e afert qe mundeni me fillu punen?
*Sa eshte pritshmeria per rrogen tuaj?
Informata tjera per neve...
*Ngarko CV tuaj
Click here to upload your file
Te lutem i dergoni CV ne PDF format!
Please upload the required document
Ngarko dokument tjeter (opcionale)
Click here to upload your file
Guidelines for User: You can upload PDF, Word doc or Photo (PNG or JPG)
Please upload the required document
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management