Kontakti
Copyright © 2023
KosovaJob LLC
Jeni duke aplikuar në Hyperactive
Vende të lira pune
*Për cilën pozitë po aplikoni?
*Emri & Mbiemri
*Gjinia
*Mosha
*Qyteti
*Telefoni
*E-mail
*Ju lutem zgjedhni nivelin tuaj të edukimit
*A keni përvojë në fushën relevante?
Sa është paga juaj e dëshirueshme?
EUR
*CV mund ta ngarkoni këtu (Opsionale)
Klikoni këtu për të ngarkuar CV tuaj
Udhëzime për përdoruesit: Ju mund të ngarkoni dokumentin në PDF, Word apo Foto (PNG ose JPG)
Please upload the required document
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management