Kontakti
Copyright © 2023
KosovaJob LLC
Jeni duke aplikuar në Devolli Group
Merchandiser/e
*Për cilin qytet aplikoni?
*Emri & Mbiemri
*Gjinia
*Mosha
*Qyteti
*Telefoni
*Ju lutem zgjedhni nivelin tuaj të edukimit
*Sa vite përvoje pune keni?
*Shkruani të paktën emrat e dy kompanive / institucioneve të fundit ku keni punuar:
Shembull: 2012 - 2015, Amazon LLC, Marketing Manager
*A posedoni patent B të shoferit?
Sa është paga juaj e dëshirueshme?
EUR
*Ngarkoni CV-në tuaj (nuk është e detyrueshme)
Kliko këtu për të ngarkuar CV-në
Please upload the required document
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management