Kontakti
Copyright © 2023
KosovaJob LLC
Jeni duke aplikuar në Agrokor
Punëtor në Prodhim
*Emri & Mbiemri
*Gjinia
*Mosha
*Qyteti
*Telefoni
*Sa vite keni përvojë në fushën relevante për të cilën po aplikoni?
*A posedoni patent B të shoferit?
Sa është paga juaj e dëshirueshme?
EUR
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management